Nieuws

Nieuws

 

Raf Kappers heeft Guido's Trendline over genomen.

 

Huissen - Hoewel onze salon Raf Kappers prima 'loopt' hebben we er een tweede zaak bij. Per 1 september 2014 is het gerenomeerde Guido's Trendline in Duiven onze tweede vestiging.

 

De succesvolle zaak in Duiven is van een goede vriend van Raf, Guido Pleiter. Een prima ondernemer, in 2011 zelfs nog verkozen tot beste ondernemer van de Liemers. Zijn aanbod was heel goed en past precies in ons straatje. De naam Guido's Trendline blijft, als ook het topteam van 7 kapsters. Een zeer ervaren, zelfstandig en verantwoordelijk team, dus de aanwezigheid van Raf is vooral sturend. Fysiek zal Raf er op enkele dagen per week zijn. Dat betekend dat jullie als vaste klanten in Huissen Raf niet veel hoeven te missen, en anders zijn Rosanne en Sharon natuurlijk prima vervangers. Kwaliteit en gezelligheid blijven bij ons gewaarborgd. Dus graag weer tot ziens!

 

 

Werkdagen Raf in Huissen.

 

Op Woensdagen werkt Raf altijd in de salon in Duiven. De andere dagen per week is Raf meestal in Huissen. Informeer altijd even van tevoren wanneer Raf er is.