Over Ons

OVER RAF JANSSEN

Eigenaar, showartiest en trainer

 

Opleiding / ervaring: sinds mijn 19e jaar ben ik werkzaam in het kappersvak en 16 jaar geleden nam ik de sprong in het diepe en opende mijn eigen kapsalon: Raf Kappers,waar ik met heel veel liefde en vol overtuiging samen met mijn creative team onze klanten bedien.

In 2004 werd ik gevraagd om ambassadeur te worden van Trendy Hair Company Europe. Het werken als ambassadeur is eigenlijk wel de bekroning op mijn werk. Hoe leuk is het: om ambassadeur, trainer en showartiest in 1 te zijn. In 2010 & 2011 heb ik meegewerkt aan shows in binnen- en buitenland waaronder: Show CONTRADICTION studio 21 te Hilversum, HUISSEN FASHION SUNDAY te Huissen, Show XPOSED studio 21 te Hilversum, IK MISS NEDERLAND realityprogramma RTL 4, MISS NEDERLAND verkiezing en samengewerkt met Glennis Grace, Quinty Trustfull (Pink Ribbon), Jim Bakkum, Daphne Deckers (het gezicht van Chi en BioSilk) en vele anderen.

Daarnaast word ik regelmatig op freelance basis ingehuurd om trainingen te verzorgen voor kapsalons en groothandels in kappersproducten.

Vanaf 01-09-2014 ben ik eigenaar geworden van Guido's Trendline te Duiven. Een nieuwe uitdaging want in deze salon werken maar liefst 8 kapsters. De naam heb ik sinds 20/04/2015 veranderd in Trendwatch Kappers. Nieuwe kansen en uitdagingen.

 

Passie: het overbrengen van kennis aan mijn team maar ook aan onze klanten is mijn grootste passie!

Motto: maak elke dag maar vooral elk kapsel bijzonder met passie en creativiteit!

 

OVER ROSANNE DEN HERTOG

Topstyliste

 

Opleiding / ervaring: op mijn 16e ben ik gestart op de kappersschool in Arnhem. Mijn 1e stageplek was bij Cosmo Kappers en na 1,5 jaar kwam ik terecht bij Raf Kappers, waar ik met heel veel plezier werk. Tijdens mijn stage deed ik van alles: klanten wassen, koffie/thee serveren, telefoon opnemen, schoonmaken, afspraken inplannen en ik leerde verven, stylen en permanenten. Op een gegeven moment word je voor de leeuwen gegooid en moet je ineens zelf verven en permanenten. Best eng´┐Ż.. Na 1 jaar kreeg ik de mogelijkheid om mee te knippen en nu 4 jaar later werk ik als topstyliste.

Passie: het nog mooier maken van de klant door goed en passend advies.

Motto: elke dag is weer een feestje!

 

OVER SHARON REIJMERS

 

Stagiaire

 

Opleiding / ervaring: Eind augustus 2012 begin ik met de kappersopleiding te Arnhem. Eind juni 2012 ben ik bij Raf Kappers met mijn stage begonnen en heb het erg naar mijn zin. Het lijkt me super om straks zelf mensen nog mooier te mogen maken door mijn eigen creativiteit los te laten. Binnenkort hoop ik mijn opleiding af te ronden) per 20/06/2015.

Passie: bezig zijn met uiterlijk.

 

Motto: pluk de dag.

webdesign: Liberations